Огромни хлебарки плъзнаха из центъра на Русе, алармира жена във фейсбук.

...
Огромни хлебарки плъзнаха из центъра на Русе, алармира жена във фейсбук.
Коментари Харесай

Голяма напаст плъзна из центъра на български град

Огромни хлебарки плъзнаха из центъра на Русе, сигнализира жена във фейсбук. Според нея нашествието на вредителите не е по никакъв начин дребна, разбрахме от Ruse24.bg.

" Най-вече върлуват около Цигуларя. Да видиш една-две обикновено, само че това са голям брой. Когато се стъмни излизат и лазят из краката, по пейките, на една другарка в околните дни е била даже полазвана, което за мен е смут. Може за някои да не е огромен проблем, само че както на мен по този начин и на много други хора не им е удобно да лазят хлебарки по пейката на която сте седнали, даже по вас… Това е извънредно гнусно и неприятно ", написа дамата, като добави, че е възмутена от позволения проблем.

" Възмутена съм, че по Центъра се позволява подобен проблем, публично място за разходки със семейство и другари. Има външни заведения в региона на Цигуларя и не мисля, че на някой би му било прелестно до момента в който си пие кафето да му лазят хлебарки в краката… "

Тя слага и въпроса дали казусът може да прерасни и до разпространяване на вредителите и във вътрешната част на заведенията в покрайнината.

" Тези инсекти идват от каналите, не са чисти, деца има и освен. Моля, да се подхващат ограничения. "

Жената разяснява, че ще подаде и тъжба към виновните органи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР